Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štěpánská 26.12.09

27. 12. 2009

Na Štěpána jsme se těšili, že se konečně trochu projedeme s přáteli. Ale dohoda o původní trase vzala za své z důvodu nedomluvení se mezi sebou. Vzhledem k tomu, že téměř všichni pracujeme i o svátcích a některé sklátila nemoc, jsme vyrazili každý sám a po telefonické domluvě s Páchovými na Přímě, jsme vyrazili k nim.

Počasí se vydařilo,což 25.12. ocenily naše kobyly a totálně se zválely k nepoznání...Po hodině urputného drbání všemi typy hřbílek a kartáčů jsme vyrazili na dlouhou 3km vyjížďku.

Naše zdržení zavinilo, že jsme se nestkali s Michalem na Larrym, před Přímem na nás s aut mávali odjíždějící známí. Přešli jsme horizont a k našemu zděšení - u stromu pouze dva koně? To je účast jen co je pravda. Ale Adéla s Pepou nezklamali a dorazili z Kameničné.

Zapadli jsme do hospůdky a k naší radosti během 20minut se nás tam sešlo dost. Koňáci sice pěšky a s pejsky, ale dorazili. Po rumové smršti jsme se vyhoupli do sedel, dojeli domů a večer se nás dostatek sešlo, abychom začatou pitku do půlnoci zdárně dokončili.

Tak co, myslíte, že tradice Štěpánské ochabuje a nebo za rok vyhoupneme více zadnic do sedel???

 

Dilema před odjezdem:

P: Beru foťák...

V: nevím na co...

P: asi na focení...

V: nebude co...

Foťák s námi nejel. A věřte, že by bylo co fotit!

 

Komentáře

Přehled komentářů

absence foťáku...

Olouš,20. 1. 2010 20:38

Možná lepší,žes ho sebou neměla-ačkoliv ta bílá smečka by za záznam asi stála!!!Doufám,že příští Štěpánskou si taky povezem zadky a sejdem se s vámi zase na pohodovej rumíček!!:o))