Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adrenalina Cup Rokytnice 20-21.6.09

24. 6. 2009

Tento mezinárodní seriál dvoudenních westernových závodů zavítal poprvé v jeho tříleté historii také do Čech.

 

O víkendu 20.-21.6. se sjelo z naší republiky a Polska 25 závodníků. Díky rodině Páchových se tyto závody mohly uskutečnit na jejich farmě Pod lipou v Rokytnici v Orlických horách.

 

Páchovi udělali senzační tah a doplnili sobotu juniorskými závody. Děti bojovaly o krásné ceny a sjelo se jich dost z různých okresů, takže jsme viděli, že westernová mládež nám rozhodně nechybí.

 

Na akci se podíleli přátelé z Čech i Polska, neboť uspořádat takovéto závody není vůbec jednoduché. Takže zde nebudeme děkovat jednotlivcům, ale opravdu celým skupinám lidiček, kteří běhali, jezdili a pídili se jako mravenečci, aby bylo vše na profesionální úrovni hodno takovýchto závodů. Sponzoři poskytli úžasné ceny a finanční odměny vítězům. Myslím, že vše dopadlo na jedničku a opět jsou za námi krásné závody. 

Obrazek

 

Podrobné výsledky jsou u nás na stránkách v odkazech na Adrenalina Cup a tam si můžete najít stupně vítězů jednotlivých disciplín i celkové pořadí jak si dvojice stojí v poháru, kam se započítává mimo specializace na jednotlivé disciplíny i celková všestrannost, což je umění všech tří rychlostních disciplín dohromady.

 

Obrazek 

 

Excelentní jízdy  předvedli klasicky Dana Provazníková, Jirka Pácha, ale i Petra Čechová, která svého koně rozhýbala v barelech tak, že udělala nejlepší čas víkendu 16:33 a nechala v neděli za sebou i šampióna Páchu 16:44, což se dva roky nikomu z čechů a poláků nepodařilo. Potvrdila tak své mistrovské kvality a zajistila si tak třetí místo.

www.youtube.com/watch

 

Obrazek

 

 

Já s Čajlou šla do neděle ze třetího místa v této disciplíně, ale zajela jsem horší čas a v součtu to stačilo na 4.příčku a celkově na 8. místo, což bodově není nejhorší, ale rozhodně je co zlepšovat :)

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Super víkend

Majda VKV,24. 6. 2009 11:50

Opět super víkend na Adrenalině. Páchovi dokázaly uspořádat závody na vysoké úrovni. Takže se budeme zase těšit na další pohár do Gliwic? Tak zas popojedem co ty na to Péťo?